Nenek Kaya Berkahwin Lagi

Di sebuah kampong terdapatlah seorang nenek yang sangat kaya raya. Hartanya melimpah ruah, namun meskipun begitu nenek tersebut janda dan mempunyai ramai anak yang boleh dijadikan satu team bola sepak. Disebabkan dia berasa kesunyian dan dahagakan kasih sayang dia telah memasang niat untuk berkahwin lagi meskipun umurnya telah senja.

Di keeseokan harinya nenek tersebut telah membuat satu flyers dan diedarkan kepada semua penduduk kampong tersebut.. Nenek tersebut telah menyatakan bahwa calon suaminya mestilah lelaki yang berumur dlm lingkungan 20an dan hebat di ranjang.. Dia juga menyatakan bahwa calon suaminya akn mewarisi semua hartanya yang melimpah ruah itu.. Selepas itu ramailah pemuda yang berkunjung ke rumah nenek itu untuk mencuba nasib.. Akhirnya seorang pemuda telah dipilih untuk menjadi suami kepada nenek itu..

Pada malam pertama pemuda itu memikirkan nasibnya yang malang kerana dia tidak merasa kenikmatan dara seorang pompuan.. Pada malam itu berlansunglah pertarungan di antara kedua-dua pasangan baru tersebut.. Namun lain yang dialami oleh pemuda tersebut kerana faraj nenek tersebut sangatlah ketat.

Dia berkata "Takde dara pun takpe la janji faraj dia ketat lagi"

Oleh kerana dia ingin mengetahui apakah petua yang diamalkan oleh nenek tersebut. Selepas selesai pertarungan mereka pemuda tersebut telah bertanya kepada nenek tersebut..

Pemuda: "Sayang apakah petua yang sayang amalkan?"
Nenek: "Petua apa pulak abang?"
Pemuda: "Petua yang membuat faraj sayang masih ketat lagi walaupun sayang dah berumur?"
Nenek: "Oh yang tu rupanya..Semalam sayang tak ingat bukak underwear la abang.. Maklumlah dah tua kan.."
Pemuda: "Laaaaaaaa!!"

Sent by: e-lawak posted on 20 October 2014