Memiliki Secretary Sexy

Nama ku Hussein. Minggu lalu, besday ku yang ke-40 tahun! Aku turun sarapan dengan harapan isteri ku ingat dan mengucapkan dengan penuh mesra, "Selamat Hari Jadi Suami ku Sayang."

Waktu berlalu, isteri ku sama sekali tidak mengucapkan sesuatu! Ya, itulah isteri ku! Mungkin anak-anak ku ingat, Besday papanya. Tapi tidak seorang pun anak-anak ku datang ke meja untuk sarapan, mereka pun tak mengucapkan satu kata pun kepada ku. Akhirnya aku pegi kerja dengan rasa sedih!! Aku masuk ke bilik ku, Secretary ku, Lusy menyapa ku,

"Morning Boss, Selamat Harijadi"

Aku merasa sedikit terubat, sebab secretary ku mengingati harijadi ku. Time lunch, Lusy mengetuk pintu bilik ku, "Apakah Boss tak sedar bahawa sudah masuk waktu lunch, hari ini kan besday Boss, mari kita pergi lunch.."

"Wow, itu Idea yang baik! Ok, mari kita pergi lunch" jawab ku..

Kami pun pergi lunch berdua. Setelah Lunch, Lusy berkata, "Hari ini indah kan Boss, kita tak payah la ke opis lagi kan Boss? Kita pergi berseronok saja la.."

Saya mengangguk! Lalu Lusy mengajak saya pegi ke apartmentnya. Setiba di apartmentnya, dia berkata "Boss, maaf tunggu sekejap ya, saya mahu ke bilik tidur untuk menukar pakaian, agak panas hari ni.."

"Tentu saja!" sahutku dengan gembira!! Fikiran ku negative. Lusy masuk kebilik tidurnya. Kira-kira 10 minit kemudian.. Lusy keluar membawa KEK besday, diiringi Isteri dan anak-anak ku serta bersama rakan kerja ku sambil menyanyi Happy Besday To U..

Aku duduk TERPAKU di atas sofa, dengan telanjang bulat tanpa seurat benang pun..!!

Sent by: e-lawak posted on 23 August 2014