Kekasih Hancurkan Hidupku

Inilah saat-saat yang paling aku geruni dan penuh tragis. Aku mula-mula bertentang mata dengannya sejak kecil lagi. Namun.. tidak pernah bertegur sapa. Apalah lagi hendak memandang wajahnya. Namun, kehadiranmu kali ini telah mengubah kehidupanku. Su, Aiman, Shah, Moon,DEE, dan Eric telah lama mengenalimu dan engkau mampu memberikan ketenangan yang di cari. Bermula daripada Aiman memperkenalkan aku dengan mu sehingga kita meneruskan percintaan ini tanpa pengetahuan ibu bapa ku.

Maafkan aku sayang kerana sesungguhnya untuk memilikimu memerlukan keberanian dan kecekalan, perlu menanggung pelbagai penderitaan. Tanggal tarikh keramat hubungan kita iaitu 27 Jan, ketika ibu bapa ku tiada di rumah, engkau dan aku rebah dalam keasyikan malam. Tatkala ini aku rasakan sungguh bahagia berada dalam dakapan mu. Dan aku yang selama ini menjaga adab seorang gadis, sudah jauh ketinggalan dan keterlaluan.

Tidak bertemu sehari, bagaikan setahun lamanya. Betapa cinta kita sukar di pisahkan, wajah mu hadir membuat aku gial bayang. Namun, takdir penentu segalanya. Panas ku harap hingga ke petang hujan di tengah hari. Aku rela di peluk mu, dan kita lemas dalam lautan asmara yang syahdu dan mengghairahkan.

Sayang hubungan kita akhirnya di hidu oleh ibu bapaku. Kita ditangkap di atas katil ku sendiri! Lantas, kita terpaksa memutuskan ikatan ini. Tidakkk!! Aku tak sanggup!! Kita telah berpadu dan berpadu hati dan nyawa. Aku di pukul teruk oleh ayah.

Kesan libasan tali pinggang melekat di pahaku! Pedih.. bisa.. arghhh aku tak peduli. Kerana keberanian kita aku masih meneruskan hubungan ini. Hubungan cinta yang penuh tragis.. Kau masih membelaiku dengan sentuhan keramatmu setaip kali pulang dari sekolah di belakang bangunan terbiar..

Inilah hakikat sebuah percintaan.. Kau yang ku anggap kekasih awal dan akhir.. Namun kau hancurkan hidupku.. Kini.. aku terlantar di hospital gara-garamu.. BARAH PARU-PARU. Sejak itu aku bersumpah, kau bukan kekasihku.. tapi pembunuh!! KAU ROKOK!!!

Sent by: e-lawak posted on 17 January 2014